Sesongstart og korona

August er synonymt med skolestart for barn og ungdom, og sesongstart i innebandy for ungdom og voksne. I år vil sesongstarten være noe annerledes grunnet koronasituasjonen i samfunnet.

Vi kan imidlertid glede oss over at Leangen Bydelshall omsider har åpnet og onsdag 26.august (2020) gjennomførte Freidig Innebandy sine første treninger der. Etter at utstyret ble flyttet over fra gamle Leangen av ungdomslaget virket treningsforholdene å være gode. Inngangen til hallen er fra skøytebane-siden.

August er også en hektisk måned for styret og trenere ettersom det er nå treningstidene fordeles. Status per i dag, 28.08, er at forslag til treningstider er sendt ut og at barn og ungdom kan forvente at tilbudet blir tilnærmet likt normalt.

Sesongstarten for Freidig Senior (og andre seniorlag i byen) vil derimot bli noe amputert ettersom det per dags dato ikke foreligger noe konkret oppstartsdato, og det foreløpig ikke er lov til å trene med kontakt. Vi krysser fingrene for at dette endrer seg allerede ila neste uke.

Se her for mer informasjon fra forbundet: https://bandyforbundet.no/?p=50468&mID=1&mAct=0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.